Exista multe avantaje in utilizarea reclamelor luminoase si panourilor LED. Aspectul semnelor de neon este de neuitat si este adesea un factor cheie in lucrarile de arta. Neonul are un efect incontestabil asupra oamenilor si poate fi motivul pentru care tot mai multi proprietari de afaceri revin la aceste semnale ca optiune de reclame. De cand a aparut neonul pe piata in anii 1950 si 1960, panourile au evoluat pentru a deveni una dintre cele mai bune optiuni de iluminare in ceea ce priveste accesibilitatea. Iata principalele avantaje pentru serviciile de montaj reclame luminoase Iasi:

Neonul este eficient din punct de vedere energetic. Cu noul accent pe consumul de energie si conservarea mediului, toata lumea ar trebui sa treacă la optiuni mai eficiente. Din fericire, nu trebuie sa sacrificati un panou placut din punct de vedere estetic pentru ca afacerea dvs. sa devina mai verde. Neonul foloseste cu 50 pana la 60 la suta mai putina electricitate decat majoritatea semnelor moderne.

Montaj reclame luminoase Iasi – avantaje

Reclamele luminoase sunt durabile. Semnele de neon montate in mod corespunzator de experti vor dura ani si ani. Comparati-le cu durata de viata a altor tipuri de panouri, care este considerabil mai scurta. Atata timp cat efectuati operatiuni de intreținere de rutina, semnalizarea luminoasa va va servi afacerea pentru multi, mulți ani.

Neonul este versatil. Un alt motiv pentru care serviciile montaj reclame luminoase Iasi sunt populare este datorita calitatii excelente si versatilitatii. Aceasta versatilitate este principalul motiv pentru care neonul este utilizat in zone dens populate, cum ar fi Tokyo, Hong Kong si New York. Neonul vine in peste 100 de culori, iar modul in care este realizata tubulatura din sticla face ca designul sa fie nelimitat. Orice va imaginati pentru semnalizarea interioara si exterioara se poate face cu neon.

Apelati cu incredere la serviciile de montaj reclame luminoase Iasi pentru a primi consultanta de specialitate pentru proiectele dvs.